20. 5. 2024   |   svátek má Zbyšek
 

Pečený pangasius na rozmarýnu

Název Množství a jednotka
pangasius 4 ks
rozmarýn
pepř čtyř barev
sůl
cherry rajčátka 100 g
Zobrazit všechny ingredience

oběd
Porce: 4
Kuchyně: česká
Příprava: 10 min.
Vaření: 35 min.
Mamut :-)



Postup
Zmraženou rybu (pangasius, treska, losos) rozmrazíme. Osolíme, okořeníme rozmarýnem a čtyřbarevným hrubě namletým pepřem, položíme na vymazaný plech, obložíme nakrájenou zeleninou a cherry rajčátky a upečeme. Podáváme s bramborovou kaší, rybu pokapeme citronovou šťávou a obložíme pečenou zeleninou.


Další fotografie
 


RECEPTY

Okurkový sirup

Postup: Okurky oloupeme, a buďto rozmixujeme nebo nastrouháme na struhadle.... zobrazit recept

RECEPTY

Kynuté rohlíčky s ořechovou náplní

Postup: Droždí necháme vzejít v teplém oslazeném mléce.Do mísy dáme mouku, cukr,... zobrazit recept

RECEPTY

Ředkvičková pomazánka s vejci

Postup: Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nasekáme nadrobno. Dáme do mísy.... zobrazit recept

RECEPTY

Domácí sterilovaná mrkev

Postup: Mrkev očistíme, umyjeme a nakrájíme na kostičky. Povaříme v osolené vodě 5... zobrazit recept

RECEPTY

Bulharské biftečky (kefty)

Postup: Mleté maso v poměru 50% hovězí a 50% vepřové smícháme se lžičkou soli, 2... zobrazit recept

BABKA KOŘENÁŘKA

Cibule

     Štiplavá panenka se stovkou sukýnek. Tak cibuli... zobrazit článek

RESTAURACE

Hospůdka Na Maraláku

Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...